» Kajaste Art – Tatuointistudio
Facebook
Kajaste Art Eesti

Roosikrantsi 3
10119 Tallinn
Estonia

jari.kajasteart@gmail.com

Kajaste Art Nederland
Amsterdam Center The Netherlands jari.kajasteart@gmail.com
Kajaste Art Österreich
Wels Center Austria jari.kajasteart@gmail.com

Kajaste Art – Tatuointistudio

Kajaste Art – Tatuointistudio

Kajaste Art on Euroopan laajuisesti toimiva realistiseen tatuoimiseen erikoistunut tatuointistudio joka toimii Virossa Tallinnassa sekä satunnaisesti Helsingissä, Hollannissa, Itävallassa, Ranskassa, ja ympäri Euroopan studioilla ja tatuointimessuilla.

Studio on avoinna maanantaista sunnuntaihin, mutta edellytämme ajanvarauksen konsultaatiotapaamisiin, asiakastapaamisiin, sekä itse tatuoinnin tekoon. Ajanvarauksen voit tehdä sähköpostitse tai täyttämällä lomakkeen Yhteys ja ajanvaraus -sivulla.

Olemme erikoistuneet realistiseen ja fotorealistiseen tatuoimiseen, joten teemme tatuoinnit pääsääntöisesti aina valokuvapohjalta vaikka toisinaan toteutamme pyynnöstä muunkin tatuointityylin kuvia.
Työnäytteisiin pääset tutustumaan Artistit -sivulla, ja työnäytteet ovat nähtävissä myös Facebookissa sekä Instagramissa @kajasteart.

-
Varaamme asiakkaillemme ennen varsinaista tatuointiaikaa konsultaatioajan, jossa käydään tatuoinnin toteuttavan artististin kanssa läpi yksityiskohtaisesti toiveesi tatuoinnin suhteen sekä sen hintatiedot. Maksuttoman konsultaatiokäynnin yhteydessä varataan haluttaessa varsinainen tatuointiaika, mutta konsultaatiokäynti ei ole sitova.
Studiollamme käy maksuvälineenä käteinen tai tilisiirto.

Jari Kajaste
yhteystiedot: jari.kajasteart@gmail.com
kielet: suomi, englanti
FB: /jmkajaste & /kajasteart
IG: @jarikajaste & @kajasteart

Miss Scarrific
yhteystiedot: sylvidre2@yahoo.fr
kielet: ranska, englanti, hollanti
www:  www.scarrific.com

Copyright 2013 Kajaste Art | Website powered by Eteläranta Up