» Kajaste Art – Tatuointistudio
Kajaste art on Facebook
Facebook Pagelike Widget
Kajaste Art Eesti

Tallinn Center
Estonia

jari@kajaste.art

Kajaste Art Suomi

Helsinki Center
Helsingin keskusta
Finland

jari@kajaste.art

Kajaste Art Nederland

Amsterdam Center
The Netherlands

jari@kajaste.art

Kajaste Art Österreich

Wels Center
Austria

jari@kajaste.art

Kajaste Art – Tatuointistudio

Kajaste Art – Tatuointistudio

Kajaste Art on Euroopan laajuisesti toimiva realistiseen tatuoimiseen erikoistunut tatuointistudio joka toimii Virossa Tallinnassa, sekä yhteistyöstudioiden kautta Helsingissä, Hollannissa, Itävallassa, Ranskassa, ja ympäri maailman tatuointimessuilla.

Studiomme on avoinna maanantaista sunnuntaihin, mutta edellytämme ajanvarauksen konsultaatiotapaamisiin, asiakastapaamisiin, sekä itse tatuoinnin tekoon. Ajanvarauksen voit tehdä sähköpostitse tai täyttämällä lomakkeen Yhteys ja ajanvaraus -sivulla.

Olemme erikoistuneet realistiseen ja fotorealistiseen tatuoimiseen, joten teemme tatuoinnit pääsääntöisesti aina valokuvapohjalta vaikka toisinaan toteutamme pyynnöstä muunkin tatuointityylin kuvia.
Jari suunnittelee ja toteuttaa myös vaativia peittotöitä, eli vanhojen tatuointien peittämistä uudella kuvalla. Peitetatuointien suunnittelu vaatii aina henkilökohtaisen konsultaatiokäynnin jotta peitettävän tatuoinnin kunto voidaan perusteellisesti tarkastaa.

Työnäytteisiin pääset tutustumaan Artistit -sivulla, ja tatuointiportfolio on nähtävissä myös Facebookissa sekä Instagramissa @jari_kajaste.


Varaamme asiakkaillemme useimmiten ennen varsinaista tatuointiaikaa konsultaatioajan, jossa käydään tatuoinnin toteuttavan artististin kanssa läpi yksityiskohtaisesti toiveesi tatuoinnin suhteen sekä sen hintatiedot. Maksuttoman konsultaatiokäynnin yhteydessä varataan haluttaessa varsinainen tatuointiaika, mutta konsultaatiokäynti ei ole sitova. Tapaamisen voi varata joko Helsinkiin tai Tallinaan.

Jari Kajaste
yhteystiedot: jari@kajaste.art
kielet: suomi, englanti
FB: /jmkajaste & /kajasteart
IG: @jarikajaste & @kajasteart

Miss Scarrific
yhteystiedot: sylvidre2@yahoo.fr
kielet: ranska, englanti, hollanti
www:  www.scarrific.com

Copyright 2013 Kajaste Art | Website powered by Eteläranta Up