Warning: openssl_decrypt(): Failed to base64 decode the input in /homepages/27/d330223014/htdocs/kajasteart/wp-content/plugins/instagram-feed/inc/class-sb-instagram-data-encryption.php on line 100
Tatuointiajan varaaminen
 » Konsultaatioaika/jonot
Kajaste art on Facebook
Facebook Pagelike Widget
Kajaste Art Eesti

Tallinn Center
Estonia

jari@kajaste.art

Kajaste Art Suomi

Helsinki Center
Helsingin keskusta
Finland

jari@kajaste.art

Kajaste Art Nederland

Amsterdam Center
The Netherlands

jari@kajaste.art

Kajaste Art Österreich

Wels Center
Austria

jari@kajaste.art

Konsultaatioaika/jonot

Konsultaatioaika/jonot

Järjestämme konsultaatiopäiviä Helsinkiin noin kuukauden-parin välein, jolloin omistamme koko päivän ainoastaan konsultaatiotapaamisille.
Tämän ansiosta pystymme keskittymään kunnolla asiakastapaamisiin ja aikaa on riittävästi asiakkaan kanssa keskustelemiseen ja tatuointiprojektin läpikäymiseen. Konsultaatiossa vierähtää aikaa yleensä noin puolisen tuntia.

Jonotusaika itse tatuoinnin teolle on pääsääntöisesti kuukaudesta kolmeen, pyrimme välttämään tästä pidempiä jonoja jotta odotusaika pysyisi kohtuullisena.
Jonotusaika riippuu myös studiosta jolla tatuointi toteutetaan.

Ajan konsultaatiotapaamista varten voit varata sähköpostitse osoitteesta jari@kajaste.art, tai nettisivujemme lomakkeen kautta. Otathan huomioon että lomakkeen kautta lähetettyjen kyselyiden vastaukset ovat useasti virheellisesti lajiteltu (varsinkin gmailissa) roskaposteihin, joten muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi mikäli et ole saanut vastausta kolmen päivän kuluessa!

Copyright 2013 Kajaste Art | Website powered by Eteläranta Up